Idrætsmærket & Sommermotion

 

Nu er det tilladt at samles flere end 10 personer og vi starter træningen på Rødovre StadionLøber ved Stadionhallen
Elstedvej 40, tirsdag den 9. juni kl. 18

Der er foreløbig ikke adgang til omklædningsrum, men der er adgang til et såkaldt nødtoilet.

Vi lægger som sædvanligt ud med den gode opvarmning, som i sig selv giver styrke og smidighed og lidt til kondien - og her er det muligt at holde god afstand i den friske luft.

Hvad angår træning til idrætsmærket, er der nogle specielle forhindringer - og ikke blot pga. af corona-reglerne. Kommunen har afsat fem uger til renovering af atletik-banerne midt i vores i forvejen afkortede sæson. Men vi forsøger at gennemføre træning og måske også visse prøver på den anden boldbane.

Formprøverne regner vi med at tage i september i Stadionhallen og på Islev Skole, i forbindelse med at
gymnastik-holdene er startet igen.RS IM Orient

Corona-epidemien medfører jo desværre stadig en begrænsning i mange menneskers aktiviteter. Alle er velkomne på træningsaftenerne, men for en sikkerheds skyld gør vi opmærksom på formanden for DGI, Charlotte Bach Thomassens udtalelser ved corona-genåbningens fase 3: "Vi er nødt til at appellere til vores enkelte medlemmer. Har man det dårligt, er man i risikogruppe, eller føler man sig syg, skal man blive hjemme".

Under træningen skal alle være opmærksom på at holde afstand og ikke klumpe sammen. Vi sørger for afspritning af redskaber og håndsprit til deltagerne ved atletik-faciliteterne.
Deltagerne vil få udleveret en oversigt over datoer for prøverne, når det ligger fast, hvornår vi kan være på atletikbanerne efter renoveringen.

Sidste træningsaften forventes at blive 25. august.

KONTINGENTET ER 250 kr. FOR RESTEN AF SOMMEREN

Online tilmelding her på siden: http://orient-gif.dk/index.php/aktiviteter/idraetsmaerket/online-tilmelding

Kontakt os gerne: Lisbeth fra Orient Idrætsmærket / Henrik, instruktør

Lisbeth Steensborg tlf. 2636 0927 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Henrik Østergaard, tlf. 4295 0137 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Orienthuset

Ved Sportspladsen 14

2610 Rødovre

logo