Gymnastik

Velkommen til den 86. gymnastiksæson 2018/2019 fra 3. september 2018 - 30. marts 2019

Med en omfattende instruktørstab, som har en alsidig uddannelse, skulle der også være et hold der passer til dig, hvad enten du er 2 år eller 94 år. Undervisningen er tilrettelagt, så den passer de individuelle aldre og grupper. Børn skal have det sjovt og motorikken skal udvikles. Unge skal have udfordringer og tempo. Voksne skal træne for at styrke kroppen.

Men du kan læse meget mere ved at vælge fra menuen i toppen.

BEMÆRK AT VI ÅBNER OP FOR TILMELDING FOR:

"Gamle" medlemmer fredag den 3. august kl. 18.00
nye medlemmer fredag den 10. august kl. 18.00
Bemærk at tilmelding sker efter "først til mølle" princip.

Bemærk venligst:
Forældre og pårørende til børn - må ikke overvære undervisningen/træningen i selve salen eller på balkonen (Tinderhøj Skole) med mindre man har fået en tilladelse af respektive gymnastikinstruktør.

Du finder vores online tilmelding i menuen i toppen eller du kan går direkte her.
Gymnastikformanden

Vårfluevej 15 A