Fodbold

fodbold

Fodboldafdelingen i Orient er en levende og åben fodboldklub, der sætter det sociale samvær i højsædet.

Hos os er det vigtigt, at det er sjovt at spille fodbold. Og sjovt skal det være for både spillere, trænere, ledere, dommere, modstandere og forældre.

For at opnå dette, har vi valgt at prioritere kammeratskab, gode oplevelser og glade mennesker frem for sejre, pokaler og mesterskaber, selvom vi naturligvis altid spiller for at vinde. Orient er fodboldklubben, der har plads til alle, der vil spille fodbold

Vi er organiseret under DBU. Det vil sige et alle vores hold spiller i turnering i dette regi.

Dog spiller Oldboys og Veteraner under OBS 49 (OldBoys Sammenslutningen af 1949).

Du finder information om træningstider, kontaktpersoner o.s.v. på afdelingens egne side.

Vi har en ungdom-, senior- og oldboysafdeling. Læs mere her: GIF Orient Fodbold

Vårfluevej 15 A