Online tilmelding

Var du medlem i sæsonen 2020-2021, sker tilmelding fra lørdag den 31. juli 2021 fra kl. 18.00.

Som nyt medlem sker tilmelding fra Lørdag den 7. august 2021 fra kl. 18.00.

Når du har betalt og modtaget bekræftelse pr. mail, er du tilmeldt holdet.

Du vil ikke høre yderligere, så du skal blot møde op på holdet til første undervisningstime. Se nærmere i holdbeskrivelsen.

Bemærk:

Antallet af pladser er p.t. ikke så stor som normalt, da vi ikke på nuværende tidspunkt – hvor dette sendes ud - ved om der bliver restriktioner grundet Coronaen. Skriv dig på venteliste, hvis holdet er optaget, som så vil blive åbnet hurtigt efterhånden som vi ved hvor mange der må være på holdet.

Venteliste:

Hvis der ikke er plads, vil du kunne tilmelde dig en venteliste. Ved tilmelding til ventelisten modtager du en e-mail med en adgangskode. Gem denne mail, da adgangskoden skal benyttes ved tilmelding. Når/hvis der bliver plads på holdet, modtager du en ny mail, med login til at gennemføre den endelige tilmelding.

Der skal reageres på denne mail indenfor 48 timer, ellers går pladsen til den næste på ventelisten og du bliver slette af systemet.

Sæsonen 2021/2022 starter den 6. september 2021

Her tilmelder man sig og betaler online - vælg venligst barn med voksen, børn/unge eller voksengymnastik:

Ved Sportspladsen 14

Bestyrelsen/Kontakt