Konkurrenceafdeling

Konkurrence / Talent


Konkurrenceafdelingen i Orient består af et Talenthold og 2 Konkurrencehold, K1 og K2.

Talentholdet er et overgangsholdet fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen, hvor den store forskel vil være et stort fokus på tekniktræning samt længere og hårdere træning. Talentholdet vil blive tilbudt at deltage i udvalgte stævner, som passer godt til deres niveau og erfaring.

K1 og K2 svømmer samtidig, så begge hold kommer til at svømme i lige lang tid. Forskellen kommer dog til udtryk ved at K1 vil svømme både længere og hårdere end K2.

K2 vil være for konkurrencesvømmere, som har en god grundteknik og svømmestil. Der vil være mest fokus på specifik tekniktræning, men der vil også være større længde samt intensitet i træningen.

K1 vil være til de største og bedste svømmere af konkurrencesvømmerne. Der vil her fokuseres meget på specifik tekniktræning, men der vil, i højere grad end på K2, være fokus på længde og intensitet i træningen, med hensigt på at øge styrke samt kondition. En af de store forskelle fra svømmeskolen til konkurrenceafdelingen, er svømmernes mulighed for at deltage i et antal stævner årligt, hvor man har mulighed for dels at forbedre sin egen præstation og dels at konkurrere med sine holdkammerater og svømmere fra andre klubber. Det er selvfølgelig ikke et krav at deltage i stævner, men det giver samtidig god mulighed for at lære sine holdkammerater bedre at kende, så vi vil helt klart anbefale svømmerne at deltage i stævnerne.

Holdene trænes af Clara Egeberg, Joakim Jakobsen, Victor Haurholm og Liv Beudeker.
Konkurrenceafdelingen kan kontaktes på mail: konk.orient.svoem@gmail.com

Træningstiderne fremgår af nedenstående.
Bemærk at landopvarmning starter 15 minutter før de angivne tider.

Mandag/onsdag
18.00-19.00 / Talent

Mandag//torsdag     
18.00-19.55 / K1 & K2

Onsdag
19.00-20.30 / K1 & K2

Online tilmelding:
BEMÆRK at du kun kan tilmelde dig mod forudgående aftale med konkurrencetrænerne.

ORIENTHUSET

Ved Sportspladsen 14

2610 Rødovre