Online tilmelding - AQUA CAMP 2020

Vil du med på AQUA CAMP?

Er du en frisk sild eller en barsk vandhund og mangler en sjov sommerferieaktivitet? Så er Orients Aqua Camp måske lige noget for dig. I år gentager vi nemlig succesen fra sidste år.

(Uge 32) Mandag d. 3. – Fredag d. 7. august fra kl. 8 – 15

Aqua Camp er et koncept, der er udviklet af dansk svømmeunion og er for alle børn mellem 7-12 år, som gerne vil bruge en uge af sin sommerferie på at svømme, lege, lære mere pm livredning, få nye venner mm.

Ugen kommer til at byde på en masse sjov og leg i både svømmehal og vores helt nye klubhus. Målet med ugen er, at udvikle sine kompetencer i vand, skabe et fællesskab mellem deltagerne og vigtigst, at have det sjovt! Ugen vil selvfølgelig være i selskab med vores dygtige instruktører.

Alle inden for aldersgruppen kan tilmelde sig. Man behøver hverken være medlem af Orient, eller være en haj til at svømme. Så hiv fat i dine venner og tilmeld jer på Orient-gif.dk under svømning og online tilmelding. (det er lige her :-) )

Alle tilmeldte får udleveret en lækker goodie-bag med spændende overraskelser, samt en Aqua Camp T-shirt. Deltagerne skal selv medbringe en god solid madpakke til hver dag. Vi sørger for eftermiddagssnacks og saft.

Sidste dag (fredag) tager vi til Badesøen i Albertslund, hvor vi skal have det sjovt og slutter ugen af med at invitere forældre og søskende til en hyggelig grill-aften i klubhuset.
Mere info følger på mail til de tilmeldte når ugen nærmer sig. Hvis i har spørgsmål er i velkomne til at kontakte Maria Grøndahl på 31616222.

Vi håber på at se jer til en spændende Aqua-uge

ONLINE TILMELDING:

Ved Sportspladsen 14